Total Therapy Reconnect

Therapie volgens Traditionele Chinese Geneeskunde

tarieven en contact

Betaling en vergoeding per 01-01-2021

1e Consult incl. anamnese € 75,-

Vervolgconsult € 60,-

Vervolgconsult 1,5 behandeling € 88,-

Bij bovenstaande consulten is, op aanvraag, een gratis kruiden- en/of voedingsadvies mogelijk

Alleen Kruiden- en/of Voedingsadvies 1e € 55,-

Voedingsadvies vervolg € 40,-

(Gezien het feit dat ik (Wendy) Herborist ben in westerse kruiden en 2e jaars Chinese kruiden student worden deze 2 consulten niet vergoed door de zorgverzekering.)

Bij een kruiden- en/of voedingsadvies zitten niet de kosten voor de kruiden en/of voeding. Deze dient u rechtstreeks te betalen aan de betreffende leverancier (zie info kruiden en voeding).

Voor kinderen t/m basisschool en ouderen/ernstig zieken wordt de prijs berekend in verhouding tot behandeltijd.

Een behandeling uitgevoerd door Henny heeft op dit moment een korting van 23% van de reguleren prijs. Per 1-1-2022 zal deze veranderen in 12% van de reguleren prijs en per 1-7-2022 komt deze korting te vervallen.

Voor meer info over de prijzen kunt u altijd contact met ons opnemen.

De factuur ontvangt u na de behandeling via de mail. Betaling kan contant of op rekening binnen 7 dagen worden voldaan. Indien u verzekerd bent voor alternatieve geneeswijzen kun u de factuur indienen bij je zorgverzekeraar. Doordat wij aangesloten zijn bij de Zhong en de KAB, vergoeden de meeste verzekeraars een deel van de behandeling. Hiervoor moet u wel aanvullend verzekerd zijn voor alternatieve geneeswijzen. We raden u altijd aan om het na te kijken in de polisvoorwaarden van je verzekering.

meer informatie of het maken van een afspraak

Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u contact opnemen met Tel: 06-10022272 (Wendy) of 06-13240218 (Henny) (ook mogelijk via Whatsapp) – indien u geen gehoor krijgt kunt u gebruik maken van de voicemail. We zullen dan, op werkdagen, binnen 24 uur contact met u opnemen. Gebeurt dit niet stuur dan een Whatsapp of e-mail om misverstanden te voorkomen. E-mail: info@totaltherapyreconnect.nl

Indien u direct een afspraak wilt maken is dit ook mogelijk via onderstaande link. Staan er echter geen passende tijden voor u in de digitale agenda, neem dan alsnog contact met ons op. We zullen dan, samen met u, de afspraak inplannen op een passende tijd.

Verhinderd voor een afspraak?

Bij verhindering van de afspraak kunt u tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Daarna zal de behandeling in rekening worden gebracht.

© 2021 Total Therapy Reconnect

Thema door Anders Norén