Total Therapy Reconnect

Therapie volgens Traditionele Chinese Geneeskunde

Over ons

tel: 06-10022272

Ik ben Wendy Scheres. Na mijn opleiding Voetreflexplus heb ik in 2014 een praktijk opgezet onder de naam Voetreflexpluspraktijk Reconnect. Omdat de Traditionele Chinese Geneeskunde me zo aansprak ben ik verder gegaan met studeren. De jaren erna heb ik de opleidingen Acupuncturist en Tuina therapeut (beide SNRO erkent), met succes gevolgd. Om u nog beter te kunnen begeleiden volg ik diverse bijscholingen (oa Tan Methode (oa pijnbestrijding), Bu Ming (emotionele klachten), Dry needling, Gynaecologie/vrouwenklachten) en de opleiding Chinese kruiden bij opleidingscentrum Bo-Yi (2e jaar).

Nadat ik ook de opleiding Tuina therapeut afgerond had vond ik dat de naam Voetreflexpluspraktijk Reconnect niet meer passend was bij de behandelingen die u kunt verwachten in de praktijk. Sindsdien is de naam Total Therapy Reconnect.

Deze afbeelding heeft een leeg alt-attribuut; de bestandsnaam is P2225100-1024x768.jpg
Tel: 06-13240218

Ik ben Henny Scheres. Ik ben afgestudeerd Acupuncturist en Tuina Therapeut (beide SNRO erkent). Sinds 2020 ben ik werkzaam in de praktijk op maandag tm donderdag avond en op vrijdag overdag. Op dit moment volg ik de bijscholing Tuina therapeut advance bij Bo-Yi om u nog beter te behandelen.

© 2021 Total Therapy Reconnect

Thema door Anders Norén